[GESLOTEN] WIN: Een kerstkaartje, geïllustreerd door mij!

Wat is het toch ongelofelijk snel gegaan; over een week is het alweer kerst! Voor mij was 2014 een superleuk jaar. Ik ging voor de eerste keer op wintersport, won een illustratieprijs, ben op vakantie geweest naar de Canarische Eilanden, ben begonnen aan mijn tweede jaar illustratie en ben bovendien mijn blog gestart! 2015; kom maar op.

Vandaag mag ik gaan genieten van mijn kerstvakantie, (waar ik érg veel behoefte aan had) wat betekent dat ik meer tijd heb om me iets meer op mijn blog te focussen! De laatste tijd krijg ik veel vraag naar mijn illustraties. Logisch; ik heb het er vaak over, maar jullie hebben nog maar weinig kunnen zien. Daarom leek het me leuk om daar als mini-kerstprojectje iets mee te doen.

KaartjeW I N   J E   E I G E N   K E R S T K A A R T J E !

Toen ik gisteravond hoorde dat ik van mijn klasgenootje Mireille een kerstkaartje zou krijgen, heb ik er gelijk ook een voor haar gemaakt. Ik bedacht me dat het ook wel heel tof zou zijn als ik een paar zelfgemaakte kerstkaartjes aan jullie kan versturen!

Ik zal een portretje van je maken en je hoeft alleen te vertellen wat je er graag omheen zou willen. Ook mag je dit helemaal aan mij overlaten; dat is aan jou. :) Ik heb werkelijk géén idee in hoeverre dit aan zal slaan, dus ik kan niet zeggen hoeveel kaartjes het zullen worden. Ik zal mijn best doen er zo veel mogelijk te maken.W A T   J E   M O E T   D O E N :

[list] [li]• Laat een reactie achter onder dit artikel met wat je graag op je kaartje zou willen zien, naast het portretje dat ik van je maak.[/li] [li]• Laat een geldige e-mail achter, als ik je heb uitgekozen zal ik je mailen voor je adres.[/li] [li]• Reageer vóór maandagavond; dan kunnen de kaartjes dinsdag op de bus![/li] [/list]

Ik zie jullie verzoekjes tegemoet! :)

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *