WAT IK DEZE ZOMER WIL GAAN DOEN

Hoi, hallo, ja, daar was ik weer. Kennen jullie me nog? Hemeltjelief wat was de afgelopen maand een rollercoaster- ik knipper één keer met m’n ogen en de maand juni is alweer voorbij. Ik zal er maar niet te lang te lang over doorgaan, maar kort samengevat; het was een DRUKKE maand. Kortom, ik ben he-le-maal klaar voor de zomervakantie!

Om te voorkomen dat ik m’n vrije weken alleen maar thuis doorbreng, heb ik een lijstje gemaakt met dingen die ik echt heel graag wil doen deze zomer. Of nouja, die ik eigenlijk elke zomer wil gaan doen, maar nooit echt doé.
foto's

ZWEMMEN, ZWEMMEN EN NOG EENS ZWEMMEN

Ik ben echt gek op zwemmen. Vroeger deed ik niets liever in de vakantie, en stiekem word ik nog steeds heel blij van een dagje lekker in het water liggen. Misschien nog een goed idee; meer naar het strand gaan. Ik woon letterlijk een kwartiertje fietsen van het strand af, maar veel ben ik er niet te vinden. KEN TOCH NIET.

EEN NIEUWE BIKINI KOPEN

En als je wil gaan zwemmen, heb je natuurlijk een bikini nodig. Al die Primark bikini’s van 3 euro zijn leuk en aardig, maar na een paar keer gebruiken vallen ze bij mij van ellende al uit elkaar. Ik ben dan ook al een tijdje op zoek naar een goeie bikini, zonder te veel poespas. Het liefst een top die gewoon het model van een BH heeft. Die leken onvindbaar, tot voor kort; ik spotte namelijk op Bonprix.nl een aantal wel héél leuke exemplaren voor een zacht prijsje!

EXPERIMENTEREN MET VIDEO’S MAKEN

Ik ben al sinds 2007 een fanatieke Youtube kijker en ik verkies het dan ook zonder enige twijfel boven TV, maar het idee om zelf video’s te maken en online te zetten lijkt me doodeng. Misschien, héél misschien moet ik het gewoon een kans geven, maar dan zou ik toch echt eerst even kijken hoe je dat in hemelsnaam het beste aan kunt pakken. Experimenteren met video’s staat dan ook al heel lang op mijn to-do lijstje, MAAR HEY. Er is niet voor niets een reden dat ik alles uitstel naar de zomervakantie.

EEN DAGJE SHOPPEN IN EEN LEUKE STAD

Eigenlijk doe ik dit sowieso wel een keer in de zomervakantie, en deze traditie houd ik ook graag in stand. Mij lijkt het echt heel tof om een keertje te shoppen in Duitsland, Keulen om precies te zijn. Met méga grote winkelcentra zoals deze, me likey. Ik hoor altijd fantastische dingen over die stad en het wordt tijd dat ik dat zelf ook eens ga ondervinden. Helaas ligt Keulen niet bepaald om de hoek, maar in de zomervakantie heb ik ALLE tijd om er ook echt eens een keertje heen te gaan, aber naturlich!

VAREN

Sjoerd woont in een prachtig dorpje, met een hele mooie vaart. Met lekker weer zie je constant bootjes heen en weer varen en geloof me of niet, in de 5 jaar dat ik hier over de vloer kom heb ik nog niet één keer in zo’n bootje gezeten. Super jammer, natuurlijk. Ik vind het dan ook hoog tijd dat wij deze zomer een (paar) keer ook het water op gaan.

MOOIE DINGEN MAKEN

Als het even kan wil ik deze zomer de tijd nemen om verschillende dingen te ontwerpen die ik kan gaan verkopen. Zoals jullie in mijn vorige artikel hebben kunnen lezen, heeft Nienke mij aangeboden om mijn illustraties in haar winkeltje te leggen. Met al dat huiswerk aan mijn hoofd kon ik de laatste maand niet de tijd nemen om daar over na te denken, dus ik sta te popelen om daar een keertje m’n focus op te kunnen leggen.

———————————————————————————————————————————

 

Nog twéé weken. En nog 6 deadlines te gaan. Hopelijk kan ik dan beginnen met het afstrepen van dit (veel te leuke) lijstje!
Heb jij nog leuke plannen deze zomer? Let me know!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Leuke overzicht. Ik heb eigenlijk nooit nagedacht om een bikini bij Bonprix te halen. Ik ben nog steeds op zoek naar the perfect one. Gauw maar even een kijkje nemen op hun site. Ik ga voor vijf weken op vakantie. <3 Ik kan niet wachten wanneer het zo ver is.

  • Experimenteren met video’s maken, dat wil ik ook doen! Alhoewel ik dat eigenlijk al een paar zomers zeg… Ik heb eens een zomer in Mallorca deels gefilmd, daar was best iets leuks uit gekomen!

  • Leuk! Hoop dat het nu allemaal lukt. ;-) Het experimenteren met video’s maken staat ook bij mij op het lijstje, ik heb net een nieuwe camera waar ik ook mee kan filmen dus dat moet nog even goed uitgezocht worden. ;-)

  • Leuk lijstje! Ik ben een tijdje geleden ook aan het experimenteren geslagen met video’s en het is ontzettend leuk. Blijkbaar kan ik volledig zen worden van video’s bewerken. Wie had dat gedacht? Geniet van je zomer en hopelijk kan je heel wat van je puntjes afvinken!

  • Leuk om alles zo op een rijtje te zetten! Leuke doelen heb je voor de zomer. Ik ben erg benieuwd naar het ‘experimenteren met video’s maken’. Ik heb al een maand vakantie dus ik heb al heel veel kunnen doen maar voor de rest van de komende weken is mijn plan nog om op vakantie te gaan. Want dat heb ik nog niet gedaan! Heel veel succes nog met de deadlines en de laatste 2 weekjes!

  • Experimenteren met YouTube filmpjes maken wil ik ook nog graag doen deze zomer! En daarnaast is zwemmen ook een mega goed idee. Ik hoop dat er nog snel een hittegolf aankomt, hier in Nederland :)

  • Op de een of andere manier zie ik je bucketlist nu pas, maar wat superleuk! Zet je ook een update aan het einde van de zomervakantie online? Ik ken die struggle van filmpjes maken, haha. Maar volgens mij ben jij echt superleuk en vrolijk dus zou je een hele leuke youtuber zijn! Ik zeg doen :) Bij mij houdt het editten me tegen, geen ideee hoe dat zou moeten haha ;)