WAAR IK OP DIT MOMENT MEE BEZIG BEN

Vera van Franjedesign.nl heeft al een tijdje een mega leuke rubriek lopen die zij ‘5 things I’m doing right now’ noemt. Ik, als mede illustrator, vind dat echt enórm interessant om te zien. Daarom leek het me leuk om zelf ook eens zo’n artikeltje te maken!

Ik zeg namelijk altijd wel dat ik enorm druk ben met school en alles wat daar omheen gebeurt, maar ik laat het niet echt zien op m’n blog. Daar moet natuurlijk verandering in komen, want mijn blog is niet voor niets een uitlaatklep voor creatieve uitspattingen! Dus bij deze, een aantal dingen waar ik op dit moment mee bezig ben.

MIJN MINI ALPACA

Een tijdje geleden liet mijn zusje me de Instagram pagina van SmallWildShop zien. En oh mijn HEMEL, ik was gelijk verliefd. Ik bedoel, dit heeft toch geen uitleg nodig?! Helaas zijn deze pareltjes wel een tikkeltje duur, dus besloot ik zelf aan de slag te gaan. Ik kwam erachter dat kleien ontzettend rustgevend is. En bovendien is het resultaat echt mega lief, dusseh; ga eens kleien!

pakket-1

 

STUDIOSILVANA.NL

Naast mijn blog, ben ik ook druk bezig met mijn eigen bedrijfje runnen. Afgelopen week heb ik StudioSilvana.nl een makeover gegeven. De focus ligt nu meer op mijn illustratiewerk in plaats van het grafische, en ik merk dat dit veel beter werkt. Ik heb al heel veel super lieve complimentjes mogen ontvangen, en dat is natuurlijk altijd leuk!

Ook heb ik een aparte Instagram aangemaakt, (die je hier kunt volgen) zodat je ook daar op de hoogte kunt blijven van alles wat ik illustreer. Voor wie dat interessant vindt, zeker volgen dus!

 

TESKE & CO.

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen op mijn Twitter of Instagram, maar ik heb mogen meewerken aan een méga leuk project in samenwerking met Teske van Teske.nl. Alwin en Saske gaan de komende tijd Teske volgen en alles vastleggen in een documentaire, genaamd Teske & Co. Hiervoor heb ik de illustraties, titelbalkjes en lettertypes mogen maken, en dat was echt ZO tof om te doen!

PORTFOLIOAVOND

Komende woensdag is het zover; portfolio avond op onze kunstacademie. Na de kerst moeten alle derdejaars een half jaar stage gaan lopen en als voorbereiding daarvan wordt er elk jaar een portfolioavond georganiseerd. Of nouja, georganiseerd. Wij moeten vrijwel alles zelf regelen. Maar dit is wél de kans voor ons om aan grote bedrijven te laten zien wat we kunnen, super belangrijk dus! Stiekem heb ik mijn zinnen al gezet op een stage, maar je moet natuurlijk altijd je opties open houden.

Voor die portfolioavond moeten ontzettend veel dingen geregeld worden. Alles moet (helaas) zelf bekostigd worden door onze klas, dus daar komt nog heel wat bij kijken. Presentatie schotten, eten, drinken, muziek, beamers.. Ik heb alles al ingekocht (mijn portemonnee doet pijn) om mijn hoekje in te kunnen richten, dus dat moet helemaal goed komen! Hier ga ik dan ook een aantal plaatjes van schieten, dus jullie zien nog wel hoe het is geworden.

———————————————————————————————————————————

 

Verder ben ik nog bezig met twee héle leuke andere projectjes, waar ik nu (nog) niks over mag zeggen. Als jullie dit artikeltje leuk vonden om te lezen en vaker updates zouden willen krijgen over waar ik op dat moment mee bezig ben, laat het dan zeker hieronder achter! Ik vond het in ieder geval leuk om te laten zien. (:

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *