VIJF FIJNE DINGEN

Ze zeggen altijd, van kleine dingen moet je genieten. Ik kan niet anders dan het daar héél erg mee eens zijn, dus leek het me een goed idee om vijf fijne dingen van de afgelopen tijd op een rijtje te zetten.

01. Nieuwe schoenen zijn áltijd goed, maar met deze ben ik uitzonderlijk blij. Ik wil al heel lang ‘desert boots’, maar ik vind Clarks stiekem iets te duur. Maar toen ik met mijn moeder in de stad liep en deze voor de helft van de prijs tegenkwam, kon ik ze moeilijk laten liggen. Ze zijn van het merk Poelman en lopen echt heerlijk!

02. Wie mij een beetje kent, weet dat ik voor zo’n 1000% een hondenmens ben. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat toen mijn zusje vertelde dat ze de komende weken de oppas zou zijn van 5 puppy’s, ik zo gelukkig was als een hond (ha) met zeven staarten!!! Ik ben een paar keer met haar mee geweest en MIJN GOD. Wat zijn ze LIEF. Het liefste zou ik ze allemaal mee naar huis nemen, maar voor nu moet ik het doen met de video’s die ik heb genomen.

CONFETTI1

,

03. Happy new hair! Op de momenten dat m’n haar te lang wordt en niet meer fijn zit, ben ik éxtra blij dat mijn moeder vroeger kapster is geweest. Ze heeft mijn uitgroei bijgeverfd en alles weer even bijgeknipt, super fijn! Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik besloot om zo’n 35cm van mijn haar af te laten halen en ik zal binnenkort in een aparte blogpost vertellen hoe het me tot nu toe bevalt.

04. Normaal kijk ik geen series in m’n eentje. Ik weet niet waarom, maar ik vind het niet zo gezellig ofzo. Maar toen ik iedereen op Twitter helemaal los zag gaan over de Netflix-serie ‘Stranger Things’ ben ik gewoon gaan kijken, en JEETJE. Ik was in één avond over de helft van het eerste seizoen heen, en heb de volgende dag de rest gekeken. Wat mij betreft is het echt een aanrader; de 80’s-vibe en de spannende verhaallijn maken het net even anders dan anders, echt heel tof!

05. Zoals jullie hebben kunnen zien, heeft mijn blog een geheel nieuw jasje aan. Maar dat is niet het enige wat vernieuwd is; de website van mijn bedrijf StudioSilvana is ook spiksplinternieuw én heeft een nieuwe feature, een webshop! Je kunt er portretjes bestellen voor (én van!) jezelf, of iemand anders. Al een tijdje liep ik met dit idee in mijn hoofd, en toen mijn zomervakantie eenmaal was aangebroken ben ik er zo snel mogelijk mee aan de slag gegaan! Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur en ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt. Hier onder zie je een voorbeeld van een portret, deze maakte ik van Olga van TeamConfetti!

CONFETTI1

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *