TAG: IT’S MY BIRTHDAY!

Het is alweer zo ver, vandaag ben ik jarig! Daarom leek het me leuk om er een tag aan toe te wijden.

Welke dag is het nu?
Het is 14 september 2014. Ik word vandaag 21.

Welke dag ben je geboren?
Dat was op een dinsdag, geloof ik.

Wat staat er boven aan je verlanglijstje dit jaar?
Dit is altijd een lastige, haha. Vaak schakel ik mijn ouders, schoonouders en vriend in om samen een wat groter cadeau te kopen, maar dit jaar had ik écht geen idee. Ik heb eigenlijk alleen maar geld gekregen, waar ik echt enorm blij mee ben. Ik zit er namelijk aan te denken om de iPhone 6 te kopen, mijn iPhone 4 is het langzaam aan het begeven. Maar jeetje wat is dat ding toch duur..

Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?
Nee, meestal in het weekend wat er het meest dichtbij komt. Vandaag ben ik op een zondag jarig, dus hebben we besloten mijn verjaardag te vieren op de zaterdag ervoor. Dat is meestal toch wat relaxter en je kunt lekker bijkomen op zondag.

Wat is het mooiste kado dat je ooit hebt gehad voor je verjaardag?
Oeh, die is lastig. Ik heb heel vaak cadeau’s gehad die me heel erg bij zijn gebleven. Zo heb ik vroeger eens een soort ‘cadeau pakket’ van mijn ouders gehad, vol met Pokémon poppetjes en andere frutseltjes. Ook heb ik ooit een Pikachu Tamatgochi gekregen; die was echt fantastisch. (Zoals je merkt, was ik nogal een Pokémon freak.) En niet te vergeten; de Furby!

 

Hoe vier jij jouw verjaardag en heb je tradities?
Mijn verjaardag word altijd gevierd voor familie en met vrienden doe ik meestal apart wat leuks. Echte tradities hebben we eigenlijk niet, het is altijd een typisch Hollandse verjaardag haha!

Heb je weleens iets gevraagd, maar nooit gekregen?
Volgens mij niet. Lucky me!

Wat is je lievelings taart?
Een echte lievelings taart heb ik niet, eigenlijk. De appeltaart van mijn schoonmoeder is heerlijk, maar de taarten die we deze verjaardag van Multivlaai bestelden zijn ook lekker! Er ligt nog een halve ‘Multi Chocoladetaart’ op me te wachten, speciaal voor vandaag. Yum.

Welke hapjes vind jij echt bij een verjaardag horen?
Sowieso taart, haha. Verder verschilt dit elke verjaardag. Deze keer hadden we nog 200 loempia’s van mijn vaders 50e verjaardag over, dus heeft mijn vriend die staan frituren. Ze zijn allemaal op, haha!

Wat zou jouw ultieme verjaardagscadeau zijn?
Mij zou je echt enorm blij maken met een dagje puppies knuffelen. Mijn vriend heeft er dit jaar serieus naar gezocht, maar tevergeefs. Als ik er alleen al aan denk word ik blij, aaaaah.

Krijg je veel kaartjes/smsjes/telefoontjes op je verjaardag?
Vroeger kreeg ik heel veel kaartjes via de post, tegenwoordig alleen op de verjaardag zelf. De meeste felicitaties krijg ik altijd op Facebook, die blijven gedurende de dag binnenstromen! Superleuk. (:

Zo, dat was de tag alweer! Hopelijk vond je het leuk hem te lezen. Mocht je de tag over willen nemen, doe dat gerust! Ik tag jullie allemaal, haha.

[well type=””]
Wanneer ben jij jarig?
[/well]

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *