TAG: I WISH..

Toen ik zag dat Olga deze enorm leuke TAG bedacht had, heb ik hem gelijk op mijn to-do lijstje gezet. Ik ben de laatste tijd vaak aan het dromen over de toekomst, hoewel het vaak allemaal toch heel onbereikbaar is. Maar hey; daar is dromen voor, nietwaar? (:

 

ALS JE EEN SUPEROVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

Jeetje, lastig! Het is misschien niet een superoverdreven luxe product, maar ik zou graag een heel mooi huisje willen. Niet te groot, niet te klein, veel ruimte en veel licht. VEEL licht. Het allerliefst vrijstaand en het mag best nieuwbouw zijn; daar heb ik stiekem echt een zwak voor. Heerlijk toch, alles zo ongebruikt en nieuw! Er zou een grote werkstudio voor mij zijn, maar ook eentje voor mijn vriend. Goéd geïsoleerd, het liefst (zijn werk bestaat uit muziek componeren en ik houd niet van harde geluiden hihi) en een mooie grote keuken.

Oh en als we dan toch bezig zijn, doe mij dan ook maar zo’n leuk strandhuisje zoals ze altijd laten zien in het TLC programma ‘Buying a beach’. Ik had het er laatst over op mijn Twitter, dat ik echt enórm jaloers ben op de mensen die zich dat kunnen veroorloven. Uit je bed stappen en zo het strand op rollen; YES PLEASE. En dan het liefst op een mooi plekje in Australië, want dat lijkt me een fantastisch land.

 

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU DAN JE DROOMBAAN ZIJN?

Al sinds ik klein ben is mijn toekomst eigenlijk al uitgestippeld geweest. Ik tekende altijd al enorm graag, dus deed ik op de middelbare school een cursus waarbij ik wekelijks lessen kreeg op de KABK in Den Haag. Van de sfeer op zo’n kunstacademie had ik dus als 11-jarig brugpiepertje al geproefd.

Na de middelbare school wilde ik graag naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam -hoe kon het ook anders- en de meest logische stap dáárna was ook al makkelijk te voorspellen; de kunstacademie. Het komt dan ook niet als grote verrassing dat ik later als ik groot ben vooral graag creatief bezig wil zijn. Het lijkt me enorm gaaf om illustratie te kunnen combineren met grafisch ontwerp, omdat bij die twee dingen stiekem mijn hart toch wel ligt.

Het meest ideale lijkt mij om drie dagen in de week bij een megatof design-bedrijf te mogen werken en voor de rest mijn eigen multimedia bedrijfje te kunnen runnen als freelancer, waar ik ál mijn passies kan uitoefenen. Oh en mocht dat allemaal niet lukken; een doggy-daycare klinkt ook niet verkeerd.

ALS JE EEN DAGJE OP ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?

Het lijkt me echt fantastisch om een dagje door te brengen in het loft van Jessica Day, van ‘New Girl’. Ik lig altijd helemaal in een deuk om die serie en dan met name de situaties waarin zij en haar huisgenoten zich elke keer weer in bevinden, dus dat lijkt me gaaf om een keertje mee te maken. Het is ook zo leuk om te zien hoe iedereen in de serie zo’n verschillend karakter heeft maar toch zo dik bevriend zijn met elkaar, het lijkt me supertof om daar te wonen. Al is ’t maar voor een dagje.

NewGirl

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?

Telt dat huisje dat ik net beschreef in vraag #1 ook? Hihi. Ik denk dat ik een plek zou kiezen waar het rustig is, waar ik me helemaal thuis voel. Natuurlijk voel ik mij bij mijn ouders ook heel erg thuis, maar een plekje voor mezelf klinkt toch wel errug goed. Waar er genoeg ruimte is voor mijn spullen en waar ik kan doen en laten wat ik wil.

 

ALS JE IETS DOOR ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

Daar hoef ik niet zo lang over na te denken; CHOCOLA. Alles met chocola. Ik ben geen enórme snoepkont (snoep vind ik zelfs niet lekker, to be honest) maar als ik ergens een zwak voor heb is het wel chocola. Ik ben de afgelopen drie weken goed op mijn eten aan het letten, maar man oh man wat mis ik de chocolademelk-en koekjes. Al at ik ’t niet vaak; als je me ergens blij mee maakt dan is dat ’t wel.

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Over het algemeen heb ik geen echte angsten, maar ik moet toch altijd weer mijn ogen snel dichtknijpen als ik aan het kijken ben naar een echte operatie (met échte open wonden en échte naalden en messen), iemand die een zwaar ongeluk heeft gehad of lichaamsdelen die in een richting gebogen zijn zoals ze niet horen te buigen. Zegmaar.

Dat is toch wel iets waar ik graag vanaf zou willen, want ik ben echt enorm bang dat als mij zoiets overkomt dat ik het niet helemaal zou kunnen handelen. Ook kan ik niet kijken naar mensen die echt HEEL hard vallen (lees; America’s Funniest Home Video’s. ‘DAT IS TOCH HELEMAAL NIET GRAPPIG?! Z’N RUG KLAPTE HELEMAAL DUBBEL.’). Yuk, rillingen!

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Eigenlijk wou ik zeggen vliegen, maar het lijkt me toch behoorlijk ruk om door weer en wind te moeten als het buiten stormt. Ik bedoel, hoe moet je vliegen met een regenponcho aan?! Lijkt me niet helemaal praktisch. Daarom ga ik voor teleporteren, want HOE fijn zou dat zijn! Nou ben ik wel bang dat ik daar echt heel erg lui van zou worden, want eerlijk. Zou jij nog ergens heen lopen? Dacht ik al. Misschien zou ik wel gewoon de superkracht willen om altijd fit en gezond te blijven, haha.

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVE CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN WIE ZOUDEN DAT DAN ZIJN?

Ik ben nooit echt een mégafan van iemand geweest, (als we K3 achterwege kunnen laten. Oh, en M-Kids.) maar de eerste ‘band’ waar ik wel echt iedere dag naar luisterde was Atomic Kitten! Ik had alle CD’s en nog steeds luister ik soms naar ‘Whole Again’ of ‘It’s OK’, om vervolgens álle tekst nog mee te zingen. Natuurlijk. Het lijkt me heel tof om dat ooit live nog eens mee te maken!

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN, WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik helemaal gek ben op hondjes, maar als ik echt élk dier als huisdier zou mogen dan zou ik een woestijnvosje willen. IK BEDOEL; KIJK DAN. Smelt.

woestijnvos

 

Wauwie, dit was echt een leuke TAG om in te vullen! Heerlijk om (letterlijk) even helemaal weg te kunnen dromen, hihi. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen. Ik raad ‘m zeker aan en tag bij dezen dan ook iedereen die hem leuk vind om te doen!

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *