SIMPLY SNAPS #4 • WEBSHOP LANCERING EN GEZELLIGHEID

Wat een week. Eigenlijk was dit de week waar ik de hele zomer naartoe had gewerkt; de lancering van mijn nieuwe webshop én mijn nieuwe bloglayout! Ook ging ik naar een event, ving ik Pokémon en schetste ik portretjes. Héél veel portretjes. Kijk je mee?

voor we het wisten zaten we in het Museumpark met aardbeitjes en stokbrood.

webshop

01. Terwijl ik mijn portfolio aan het uitzoeken was, kwam ik ergens in mijn computer een weggestopt mapje tegen. Ik was het alweer bijna vergeten, maar toen ik hem opende slaakte ik toch een ‘OHJA!’ uit. Deze leukerd maakte ik voor een opdracht die helaas niet is doorgegaan, maar alsnog wél heel schattig is. 02. Zaterdag waren we te vinden in Brabant, op bezoek bij familie. We hebben heerlijk gebarbecued, én alle Snapchatfilters even uitgebreid uitgetest op onszelf (en anderen). Buikpijn van het lachen, kan ik je zeggen.03. Zondag maakte ik dit portret van Olga, want ik had nog een aantal voorbeelden van portretjes nodig voor in mijn webshop. Olga was dé uitgewezen persoon hiervoor, want ze is gewoon mega leuk én ik kon het portretje persoonlijk aan haar overhandigen de dinsdag daarop, omdat we beiden naar een event gingen.04. Bij een nieuwe bloglayout hoort in mijn geval ook een nieuw logo. Die heb je in mijn vorige blogpost (en gewoon bovenaan deze pagina) al kunnen zien, maar hier zie je hoe ik hem heb ontworpen; gewoon met pen en papier!

webshop
(Laatste twee foto’s door Olga)

05. Zondag ging ik, na een aantal dagen storyboards getekend te hebben, de promo-video voor mijn webshop filmen. Het blijft gek om vóór de camera te staan, maar gelukkig is de video precies geworden zoals ik in gedachten had! 06. Hier een ‘tussendoor-foto’ van toen ik bezig was met filmen. Het is nog verdomd lastig om van boven te filmen; als je tegen ook maar iéts aanstoot, kun je opnieuw beginnen. Bovendien was mijn set-up niet helemaal ideaal, (lees: ik moest alles op mijn bed filmen want gebrek aan ruimte) maar het is allemaal goed gekomen. Na 10 takes. Het resultaat kun je hier boven bekijken!
07. Dinsdag was de dag van het Team Kappers event, ze hadden een speciale blogger-verwendag georganiseerd! Onze kapsels, kleding en make-up werden verzorgd en daarna uitgebreid op de foto gezet. 08. Na afloop besloten Charissa, Olga en ik gezellig nog even wat te eten. De locatie van het event bevond zich immers op de hoek van de Witte de With straat in Rotterdam, en daar is genoég leuks te vinden. We besloten bij Bazar een bord vol hapjes voor 3 personen te bestellen en het was GODDELIJK. Echt een ‘fabulous feta fest’, zoals Olga deze foto zo leuk had genoemd. Oh, en daarna aten we ook nog ijs bij De Ijssalon, yum.

webshop

webshop

09. Pokémon is op dit moment natuurlijk één grote hype, en ik was vroeger al groot fan. Poppetjes, flippo’s, knuffels, kaarten; je kunt het zo gek niet bedenken, of ik had het. Dit is de enige kaart die ik nog heb, een hele speciale, want deze kreeg je als ‘promo-kaart’ bij de állereerste Pokémon film. Ik heb gelijk even gekeken op internet of ik deze kaart niet stiekem voor €10.000 kon verkopen maar helaas; €0,20 komt meer in de buurt. Afgelopen vrijdag ging ik met Angelique naar dé Poké-hotspot; Kijkduin! WAT EEN DRUKTE JONGENS. 10. Donderdag was ik het thuis zitten na zo’n zomervakantie nogal zat, dus ik besloot Bonny te smsen of ze zin had om in Rotterdam af te spreken. Daar hoefde ze gelukkig niet lang over na te denken en voor we het wisten (oké, 3 winkels en een uur in de Koopgoot later) zaten we in het Museumpark met aardbeitjes en stokbrood. Ook nam ik mijn camera mee, dus er moesten natuurlijk foto’s gemaakt worden! 11. Een webshop openen is mega spannend. Wat vind iedereen ervan, en zouden er mensen gaan bestellen? Nou, ik kan je vertellen, de bestellingen stroomden (of beter gezegd; stromen!) binnen en iedereen reageerde zó leuk! Je kunt je dus wel voorstellen dat ik op dit moment niet anders doe dan schetsen. 12. Nou jongens, ik heb ook mijn momentje gehad hoor. Ik was eventjes een heuse Gym-owner. Met mijn Snorlax. Dat dat na drie uur alweer voorbij was laten we even achterwege.

Zoals ik al zei, het was me het weekje wel. Nog één week, en dan begint school weer! Hoe was de jouwe?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *