SIMPLY SNAPS #3

Woohoo, eindelijk! Weer eens een Simply Snaps. Ik heb in december even een maandje overgeslagen, simpelweg omdat het zo’n drukke maand was dat ik de tijd niet kon vinden om mijn foto’s eens uit te zoeken. Maar nu wel, dus have fun!

#1 – Het was weer zo ver; ‘knutseltijd’. Voor mijn opleiding krijg je soms de gekste opdrachten, maar deze vond ik wel heel leuk. Het ging over kerst! Bekijk hier wat het eindresultaat is geworden. :) #2 – Tussen de lessen door moet je soms gewoon even gek doen. Vrijwel iedereen in de klas heeft een Macbook en daar staat vanzelfsprekend het webcam programmaatje Photobooth op. Daar wordt dan ook volop gebruik van gemaakt, hehe. #3 – De opdracht die we na de kerstopdracht kregen is degene waar we nu mee bezig zijn. Deze opdracht staat in het thema van ‘dialoog’, dus praten met elkaar door middel van beeld. Hier zie je een voorbeeldje.


#4 – EINDELIJK VAKANTIE. Even klaar met al die opdrachten. #5 – Bij mijn oma houden we al jaren een meetlat bij van alle kleinkinderen. Ik vind het zó leuk om te zien hoe mijn nichtjes gegroeid zijn, (en ik nog altijd dezelfde lengte ben gebleven sinds 2008. Dit terzijde.) mijn nichtje van 14 komt alweer een kop boven mij uit! #6 – Vorig jaar hing mijn vader deze Mileys aan sommige kerstballen. Dit jaar zaten ze er nog steeds aan! Het blijft leuk om de reacties te zien van de mensen die haar ontdekken, haha.

#7 – Boomer kon natuurlijk niet achterblijven met de kerstversiering; met speciale gelegenheden doen we vaak een lintje om haar halsband. Cutiepatootie. #8 – Deze foto zette ik op Facebook als kerstgroet. Ben ik niet gezellig. #9 – Mijn tante had dit jaar voor ons allemaal een identieke kersttrui gekocht. Dit begon als grapje in de familie-groepschat (- ja, wij zijn zó’n familie, hihi) maar is uitgelopen op dit. Ik hou ervan.

#10 – De app ‘FaceSwap’ is een echte gangmaker op familiegelegenheden. Hier ben ik geswapped met mijn vriend – ik kan er om blijven lachen! :’) #11 – Uit eten, yummy! Hier merkte ik op hoe goed het haar van Sjoerd zat; en dat moest vastgelegd worden. Door iedereen. #12 – Er waren welgeteld 3 lampen kapot van de auto, dus reden Sjoerd en ik even naar de autodealer waar mijn schoonvader werkt om ze te laten maken. Ik werk heel vaak voor deze zaak als grafisch ontwerpster, en was er nog nooit geweest! Echt heel gaaf om al je ontwerpen terug te zin in real life.

#13 – Hier zat Boomer zó lief, op haar matrasje. Kskfjskfshf. #14 – Op nieuwjaarsdag ging ik langs Angelique om te high-tea-en (is dat een woord? Ik vind van wel.) en ik als dierenliefhebber voel me daar altijd helemaal thuis. Wat wil je met 4 katten, 2 ratten en een hond om op te eten? Dit is Binky, hij lag zo enorm leuk dat ik het niet kon laten om een foto van ‘m te maken! #15 – Een aantal van de cupcakes die we (of nouja, voornamelijk Angelique) hebben gebakken. We hadden zoals altijd weer véél te veel, dus ik heb er hiervan 6 mee naar huis mogen nemen, hihi. Het was echt HEERLIJK.

#16 – Weer naar school, helaas pindakaas. Het was een heerlijke vakantie! #17 – Mijn uitzicht van de afgelopen weken. Net als vorig jaar doe ik ook dit jaar weer mee aan de BoekieBoekie illustratiewedstrijd, en dit jaar is het thema ‘Alice in Wonderland’. Hoe leuk is dat?! #18 – 1 januari heb ik mijn Facebook pagina gelanceerd. Hiermee heb ik ook gelijk bekend gemaakt aan mijn Facebookvrienden (hiermee bedoel ik, mensen uit mijn naaste omgeving. Haha.) dat ik blog. Gelukkig werd dat héél goed opgevat; ik heb echt superveel complimentjes en lieve berichtjes gehad met hoe leuk ze het wel niet vinden. Voor de gelegenheid heb ik mijzelf een nieuw logo aangemeten. Heerlijk dat dat gewoon kan, als het je baan is. Hihi.

Dat was ‘m dan alweer. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien! Ik vind het altijd wel spannend om zo’n kijkje in mijn leven te geven, maar wel heel leuk dat jullie mij weer een beetje beter leren kennen. :)

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *