SIMPLY SNAPS #2

En jahoor, weer een maand voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! De afgelopen maand ben ik naar Londen geweest, heb ik mijn nieuwe schoolopdracht gekregen, heb ik Halloween gevierd, ben ik naar twee animatie festivals geweest in Amsterdam en kwam ik iets heel grappigs tegen in het centrum van Den Haag.

#1 – Voor onze nieuwe schoolopdracht zijn we in groepen gedeeld. Per groep hebben we een bekende illustrator toegewezen gekregen en deze moesten wij interviewen in de vorm van een talkshow. Hier zie je mij en een klasgenootje Gijs Kast interviewen, het ging super goed! #2 – Je studeert illustratie of je studeert het niet; iedereen is over al en áltijd aan het tekenen. Dit is een schets die een klasgenootje van ons maakte terwijl we interviewden, haha! #3 – Is dit niet de tofste soeppan die je ooit hebt gezien?! Ik moet hem echt hebben!

#4 – In de herfstvakantie ben ik met mijn moeder en zusje naar Londen geweest! Mijn zusje is een enorme Harry Potter fan, en ondanks dat ze al twee keer (ja, twéé keer) in de Harry Potter Studio’s geweest is wilde ze nog een keer. Ikzelf ben niet zo’n mega fan, maar ik heb de films altijd met plezier gekeken. Hier zie je de bouwtekeningen van alle gebouwen! #5 – De beroemde eetzaal. Het is veel kleiner dat het in de films lijkt, vind ik! #6 – De winkel die ze hebben in de studio’s is echt insane. Ze hebben er alle Harry Potter gerelateerde spullen die je je maar kunt bedenken! Een waar paradijs voor alle Potterheads, haha.

 

#7 – Ik wist niet wat ik zag toen we door Hyde Park liepen! Ik als dierenliefhebber heb zo’n half uur lang foto’s staan maken van deze schattige eekhoorntjes. #8 – Woensdag zijn we naar Camden Town geweest. Ik zelf was nog nooit in Londen geweest, dus toen mijn moeder me vroeg waar ik graag nog heen wilde had ik geen idee. Ik had ooit iets over Camden gelezen, maar had geen idee wat ik moest verwachten. Maar goed dat we gegaan zijn, want jeetje, wat is het gezellig hier! We hebben uren lang gelopen langs alle marktkraampjes en staan kwijlen bij al het lekkere eten dat ze er hadden.  #9 – Uiteindelijk hebben we zo lang rondgelopen in Camden dat het alweer tijd was voor avondeten. We hebben een bak Griekse gyros gehaald bij een kraampje. Toen we naar een plek zochten waar we rustig konden zitten, kwamen we dit als eerste tegen! Hoe tof is dat? :)

 

#10 – Ons hondje is al 16 jaar oud. Ze is doof, blind en een beetje dement, maar nog altijd even lief en grappig. Ze is altijd in voor een knuffelsessie. #11 – Afgelopen zondag was het zulk lekker weer, dat ik voorstelde dat we met z’n allen (mijn ouders en vriend) even naar het bos om te wandelen. Zo gezegd zo gedaan en ik kon mijn camera natuurlijk niet vergeten! Iedereen hielp me zoeken naar paddenstoeltjes waar ik mooie foto’s van kon maken. Hier het resultaat!  #12 – ’s Avonds hebben we onze eigen pizza’s gemaakt. De bodem hebben we bij de Jumbo gekocht, maar iedereen mocht hem zelf beleggen. Ze zijn zeer goed gelukt, al zeg ik het zelf!

#13 – Halloween wordt steeds populairder in Nederland en ik vind het wel leuk. Een vriendin van me gaf een Halloween feestje en ik ging als Wally van ‘Waar is Wally?’. Heb ik altijd al eens willen doen. :)  #14 – Afgelopen vrijdag zijn we met school naar het Playgrounds Festival in Amsterdam. Heel tof! Tussendoor zijn we met een groepje even gaan lunchen bij Bagels & Beans. #15 – Deze super schattige kaartjes spotte ik bij Dille & Kamille! Ik wou ze het liefste allemaal meenemen.

#16 – Huiswerk, huiswerk en nog eens huiswerk. Nee, dit is geen D.I.Y. haha! Ik ben momenteel allemaal plastic diertjes aan het verzamelen en beschilderen voor ons schoolproject. Het resultaat zal ik snel laten zien.  #17 – Weer een festival! Dit keer gingen we met school naar KLIK! Amsterdam. Hier hebben we een lezing bijgewoond van Michael B. Johnson, een man die nu al 20 jaar werkzaam is bij Pixar. Ik ben een enorme fan van Pixar en hun films, dus ik was veeery exited om naar hem te luisteren. De man heeft een stem ter laagte van een drilboor, ongelofelijk. Maar dat ter zijde. Het was een hele inspirerende lezing! #18 – I saved the best for last; dit tafereel kwam ik tegen in het centrum van Den Haag. Ik vond het zó ontzettend grappig dat ik er even een foto van moest maken. De koppies van de voorste 2 honden was echt onbeschrijfelijk, ze keken enorm chagrijnig. Kan ik me ook wel voorstellen, hun baasje praatte tegen ze alsof het pasgeboren baby’s waren. Nadat ik de foto had genomen ontdekte ik dat er nóg een hondje verstopt zat, achterin! Mijn dag was helemaal gemaakt.

Zo, dat was ‘m dan alweer. Het was me het maandje wel. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te zien en lezen, ik kijk er in ieder geval weer naar uit om alles voor jullie vast te leggen. :) Intussen ben ik alweer op kruidnootjes aan het knabbelen en mijn Sinterklaas verlanglijstje aan het bedenken, laat de feestdagen maar komen!

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *