SIMPLY SNAPS #1

Daar ben ik weer! Helaas heb ik een weekje niks kunnen posten, vanwege een deadline op school. Ondertussen kriebelde het enorm om weer wat online te zetten en nu heb ik ein-de-lijk de tijd. Het leek me leuk om aan jullie te laten zien waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest, dit zal ik voortaan doen onder de titel Simply Snaps. :)

#1 – Mijn moeder en ik gingen laatst even langs een tuincentrum. Ze hadden er een verhoogde bak staan waar de liefste konijntjes in rondhuppelden! Ik moest mijn best doen niet te gillen van enthousiasme. #2 – De verlenging van de Passage in Den Haag centrum is laatst geopend! Er is nu ook een Starbucks te vinden en om dat te vieren deelden ze mini frappuchino’s uit. #3 – Dit is ons bejaarde hondje, Boomer. Op de een of andere manier schijnen de enige stralen die onze woonkamer binnenvallen altijd alléén op haar mandje. Vind zij totaal niet erg!

#4 – Mid-season sale; het is weer begonnen! Bij de V&D verkochten ze deze super lieve armbandjes voor €1 per stuk. #5 – Misschien ben ik een beetje laat; maar ik ontdekte deze méga flessen Arizona in de Albert Heijn! En het beste van allemaal; ze kosten maar €2 (ja echt!). #6 – Ik ben niet zo’n gedichtenmens. Maar deze vond ik toch wel erg mooi.

#7 – Waar ik de afgelopen weken elke avond mee bezig ben geweest. Dit is mijn tweede jaar Illustratie op de kunstacademie, maar jeetje wat moest ik inkomen na die lange zomervakantie! Het leek wel of er niks uit me kwam. De uitgebreide versie van de opdracht zal ik jullie besparen, maar het komt erop neer dat we een verhuisdoos moesten vullen met 1 kubus, 1 bol, 1 doosje, en iets wat groter word dan de verhuisdoos als je het eruithaalt. Hiermee moest je laten zien ‘wie jij bent’. #8 – Dit is het doosje. Het bevat een pakketje stickers, met dingen waar ik blij van wordt, en een setje magneetjes. Can you tell I’m a dog-lady? :)  #9 – De bol was misschien nog wel de meest lastige. Ik heb uiteindelijk mijn hoofd geknutseld, met het idee erachter dat ik ‘het meest comfortabel ben in mijn eigen bubbel’. Diepzinnig, niet? Gelukkig ben ik er klaar mee, want na 2 nachten doorhalen had ik het wel gehad. Ik ben wel blij met het eindresultaat, hopelijk mijn leraren ook..

#10 – Klaar met mijn presentatie voor school; dat moest gevierd worden! Mijn oude stage begeleider heeft mij en mijn vriendin een etentje cadeau gegeven voor mijn verjaardag. Het was echt heerlijk! Ook heb ik een super lief cadeaupakket gehad van m’n vriendin, die zal ik volgende week laten zien. #11 – Ennn weer aan het werk. Als bijbaantje ben ik grafisch ontwerpster bij een bedrijf. Hier maak ik echt alles; noem het maar op, ik heb het gemaakt. Dit is het ontwerp voor ons nieuwe CMS (Een systeem waarmee je je website beheert. Net als WordPress, bijvoorbeeld!).  #12 – En hier heb je het oude sokje weer. Deze foto postte ik op Instagram, aangezien het dierendag is. Ik heb haar vandaag helaas niet kunnen knuffelen, dus dan maar even zo! <3

Ik hoop dat jullie mijn eerste diary leuk vonden om te zien/lezen! Ik wil deze zeker weten vaker gaan maken, al helemaal nu ik mijn nieuwe iPhone 6 in ontvangst heb mogen nemen. Ik ben verliefd op dat ding. En dan met name de kwaliteit van de foto’s die hij maakt, wauw! Kan niet wachten om de komende tijd alles vast te leggen voor jullie! :)

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *