OVER DE LEUKSTE NIEUWJAARS MEET-UP OOIT

 

Eigenlijk heb ik nog nooit een nieuwjaarsborrel meegemaakt, maar ik hoor er over het algemeen niet veel goeds over. Ze zijn saai, een tikkeltje geforceerd en volgens mij heeft niemand er écht zin in.

Maar als je een uitnodiging in je inbox ontvangt voor een nieuwjaars meet-up voor creatieve ondernemers, die georganiseerd wordt door Aline en Naomi, verandert dat de zaak natuurlijk drastisch. Het zijn beide girlbosses die ik ontzettend tof vind en bewonder, dus je kunt je voorstellen dat ik bij het lezen van de titel alleen al ‘JA!!!!’ door mijn hoofd schoot.

 

Er stond me toch een tafel vol met eten jongens, je wilt het niet weten.

 

nieuwjaars

nieuwjaars

 

Op Utrecht Centraal, voor de Harry Potter winkel, wachtte ik op Chantal en Naomi. Expres veel te vroeg, want we wilden van tevoren nog even ergens koffie drinken. Net nadat ik klaar was met het typen van ‘Ik ben er!’ in onze groepschat keek ik op, en zag ik Naomi in de verte. Niet veel later was ook Chantal er, en daar gingen we; tijd voor koffie!

Ik vind Utrecht echt een prachtige stad, maar veel kom ik er niet. Afgelopen zomer sprak ik er af met Leonie en werd ik, ondanks de ziedende hitte die dag, een beetje verliefd op de grachtjes en de gezelligheid. Van die hitte was niks meer over (lees; de gevoelstemperatuur zou rond de -10 hebben gelegen) maar Utrecht was nog net zo mooi als ik me kon herinneren.

Onderweg keek ik vol bewondering om me heen terwijl ik Chantal en Naomi blindelings volgde door de straatjes en we ploften neer bij Blackbird Coffee. Een mega mooi tentje met lekkere koffie én worteltaart. Iets te lekker. Vullend ook.

 

nieuwjaars

nieuwjaars

nieuwjaars

 

Voor we het wisten was het alweer tijd om naar het atelier van Aline te gaan, waar de meet-up werd gehouden. We kochten met zijn drietjes twee mooie planten op Utrecht Centraal, noemden ze Bertie en Clara (Als ik het me goed herinner) en even later stonden we in het mega mooie atelier van Aline. En met mega mooi bedoel ik ook echt mega mooi. (Ik heb Aline inmiddels geloof ik wel 100x verteld hoe mooi ik het vind (HOI ALINE) maar joh. Het is ook gewoon zo.)

Het eerste wat we zeiden toen we binnen kwamen was iets in de trant van ‘WOW’. Want er stond me toch een tafel vol met eten jongens, je wilt het niet weten. Taart, salade, brownie; het was er. Allemaal. Oh en, die taart waar ik het eerder over had? Had eigenlijk niet gehoeven, de cheesecake van Aline was NOG beter.

We stelden ons aan iedereen voor, en vanaf dat moment ging de tijd zo snel! Je kunt je voorstellen dat zo’n groep #girlbosses bij elkaar een hoop gemeen hebben, dus we kletsten dan ook honderduit over van alles en nog wat. Zo ontmoette ik onder andere Lianne, Anne-Fleur, Melle en nog héél veel meer leuke mensen!

 
nieuwjaars

nieuwjaars

 

Gesprekken over dat we met z’n allen ‘ook maar wat doen’ als ondernemer (Thank god, ik ben niet de enige), de beste series op Netflix op dit moment, de meest rare ‘Dilemma’s op Dinsdag’ – je kunt het zo gek niet bedenken. De avond viel al snel en voor we het wisten was het buiten pikkedonker. Wat het binnen alleen maar nóg gezelliger maakte, want overal hingen gezellige kerstlampjes die de ruimte verlichten.

Het was ontzettend fijn om te praten met mensen die ook een (beginnend) bedrijf hebben. Alhoewel het voor iedereen anders is, haal je altijd wel handige tips uit een ander zijn ervaringen, onzekerheden en belevingen. Je kunt dus wel zeggen dat ik ontzettend geïnspireerd weer terug naar huis ging. Ik stem voor meer alles-behalve-saaie-nieuwjaars-meet-ups!

 

Lieve Naomi en Aline, ontzéttend bedankt voor het organiseren van deze ontzettend gezellige middag/avond! Jullie hebben ons veel te goed verzorgd. Hopelijk tot heel snel. Liefde! <3

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *