MIJN STAGE BIJ ELLE AIME

Eindelijk. Afgelopen woensdag was het zo ver. Zelfs het vieze en natte weer kon mijn dag niet verpesten, want het was tijd voor mijn eerste stagedag!

Begin dit schooljaar begon de grote zoektocht naar de perfecte stageplek. In mijn hoofd heb ik altijd al een bepaald beeld gehad, maar een plek die ook echt aan al die punten voldeed leek eigenlijk best onmogelijk om te vinden. Máár, niets bleek minder waar! Na heel veel zoeken, kwam ik uit bij de ontzettend toffe winkel van Lisa Manuels in Rotterdam Noord; Elle Aime.

 

“ELLE AIME IS ZO’N WINKEL WAAR JE WEL TIEN RONDJES KUNT LOPEN VOORDAT JE ALLES HEBT GEZIEN”

 

elle aime

Mag ik even een momentje van waardering voor mijn uienvriendje die me vrolijk toelacht op mijn werkplek? Dankje.

 

OVER ELLE AIME

Lisa verkoopt echt van alles en nog wat. Van sieraden tot washitape, van handgemaakte hebbedingen tot de leukste postkaartjes – noem het maar op! En misschien nog wel het allerleukste aan Elle Aime is dat Lisa regelmatig de meest creatieve workshops en cursussen organiseert. Zo is er binnenkort bijvoorbeeld een heus illustratieweekend, maar kun je ook komen leren zeefdrukken, letterzetten en nog véél meer. HOE LEUK IS DAT. Ook worden de workshops behalve door Lisa zelf, ook gegeven door andere illustratoren, ontwerpers en makers.

“Meedoen met zo’n creatieve workshop is een goede manier om weer eens met je handen bezig te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en inspiratie op te doen. Je hoeft niets mee te nemen, je hoeft niets op te ruimen en je gaat met iets moois naar huis.”

 

elle aime

 

MAAR WAT GA JIJ DAAR NOU EIGENLIJK DOEN SILVANA?

De komende maanden ga ik me bezighouden met het opzetten van een heuse Elle Aime blog, (Verwacht de leukste illustratie-diy’s, lekkere recepten, tips voor ondernemers en nog VEEL MEER) ik zal gaan helpen met het organiseren van de workshops en evenementen het komende half jaar en ik ben van plan zelf gewoon lekker héél veel te gaan illustreren.

Het was vandaag pas mijn tweede stagedag, maar we hebben nu al ontzettend veel leuke ideeën bedacht die we uit willen gaan voeren! *KUCHbloggersmeetingKUCH* Ik had geen idee dat je in twee dagen zo geïnspireerd en enthousiast kunt raken, dus dat gaat het komende half jaar helemaal goed komen! Trouwens ook niet geheel onbelangrijk; ik heb geleerd dat een stokbroodje met hummus en zuurkool (ja, zuurkool) echt mega lekker is. Kun je nagaan.
 

elle aime

 

KORTOM,

Alle reden om een keertje langs te komen. Oh en, nog iets heel tofs; elke vrijdagmiddag kun je gezellig vanaf 13:00 met ons komen illustreren tijdens een van de ‘Make, Do & Illustrate’-middagen! Je kunt voor een klein bedrag gebruik maken van de materialen die er in Elle Aime zijn en je mag komen genieten van de (veganistische!!!) bakkunsten van Lisa zelf. (Ik bedoel hallo. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen.) Zeker op je ‘to-visit’-lijstje zetten als je een keertje Rotterdam komt bezoeken dus! 
 

HET ADRES VAN ELLE AIME

Zwaanshals 299
3035 KH Rotterdam

OPENINGSTIJDEN

Woe t/m zat / 10:00 tot 17:30
(Behalve 1e zondag van de maand)

 

LIEFS, SILVANA

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *