IK BEN VERHUISD!

 

Vorig jaar mei begon het allemaal – er kwam een appartement vrij in het leukste dorp van Zuid-Holland en mijn schoonmoeder vroeg me of het niets voor mij was. Van het een kwam het ander, en nu is het eindelijk zo ver; ik ben verhuisd, IEH!

Als klein meisje vreesde ik als geen ander voor de leeftijd 18. Want dan ben je volwassen en moet je het huis uit, dacht ik. En dat vond ik best een beetje eng. Maar hoe dichter ik bij de leeftijd kwam, hoe meer ik ging dromen over hoe mijn eerste eigen plekje eruit zou gaan zien; een grote bank waar je helemaal in weg kan zakken, een mooi kleed op de vloer en een muur vól met mooie posters en illustraties. Ik bouwde altijd al mijn eigen droomhuizen in The Sims, maar bij het idee dat ik over een jaar écht mijn eigen plekje mocht gaan inrichten (helaas zonder cheats voor oneindig veel geld, #huil) maakte m’n hart elke keer weer een sprongetje.

 

 

 

En zo besloot ik dan ook dat ik deze kans niet kon laten schieten. Ik ging op gesprek met de huurbaas en kreeg van de hem te horen dat hij het super fijn vond dat hij al een potentiële nieuwe huurder had gevonden. Ik was dus de eerste en zou vrijwel gelijk zeker zijn dat ik er ook echt in kon over een jaar, say what! En maar goed ook, want ik werd eigenlijk gelijk een beetje verliefd op het kleine poppenhuisje. Ik keek zonder problemen door de inrichting van de huidige bewoners heen en kreeg – als een echte Sims-fanaat – gelijk al een beeld van hoe ik het zou willen inrichten.

Helaas moest dat inrichten nog een tijdje op zich laten wachten, want het duurde nog wel even tot de huidige bewoners in hun nieuwbouwwoning konden intrekken. Maar Silvana is Silvana niet als ze na de eerste bezichtiging geen tientallen Pinterest boards aanmaakt, kleurenpaletten samenstelt en het internet afspeurt naar potentiële meubelen – dus dat is dan ook precies wat ik heb gedaan. Het afgelopen jaar heb ik stukje bij beetje de leukste spulletjes verzameld om het uiteindelijk écht als mijn eigen plek te maken.

 

simplysilvana

 

En nu, een jaar later, ben ik officieel een week verhuisd. Met hulp van lieve familie en vrienden waren alle spullen in één keer over, was alles geverfd, lag er overal laminaat en stonden alle Ikea meubels in een mum van tijd in elkaar. Dus bij deze nog een keertje, aan iedereen die het leest; DANKJULLIEWEL. ♥︎♥︎♥︎ Ik heb een extra kamer voor mijn eigen studio, (zoals je op de foto hierboven ziet; YAY voor roze muren) waar ik vooral heul erg blij mee ben. Eindelijk een ruimte waar ik gewoon al m’n werk kan laten liggen voor de volgende dag, super fijn!

Nu kan ik me voorstellen dat je denkt ‘Leuk en aardig Silvana, maar we willen foto’s zien!!!’ en dat is geheel begrijpelijk, natuurlijk. En die komen er dan ook zo snel mogelijk aan, geen zorgen! Houd tot die tijd zeker m’n Instagram (Stories) in de gaten, voor een paar sneak peeks hier en daar. And now, if you’ll excuse me, ik heb nog wat dozen uit te pakken.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *