DAG, LIEVE BOOMER

M’n zwarte broek zit nog onder je haren, maar de plek waar je mandje stond is nu akelig leeg. Je eet-en drinkbakken opgeborgen, geen blikken hondenvoer meer in de gangkast. Ik besef me nu pas dat het zo’n gewoonte was om even jouw kant om te kijken, om te zien of je lekker lag. Lieve Boomer, wat zal ik je gaan missen..

Aan het idee dat ik je nooit meer zal horen trippelen op het laminaat, zal ik voorlopig nog niet wennen. Maar het is goed zo, je was op. Je zag en hoorde niks meer en was altijd de weg kwijt, dus leek het ons de juiste tijd om afscheid van je te nemen.
 


 

EEN VIDEO TER ERE VAN JOU

Toen de datum eenmaal was vastgesteld, (Echt, weten wanneer je afscheid gaat nemen is het meest nare gevoel ooit) ben ik gelijk alle foto’s en video’s gaan verzamelen die we ooit van je hebben gemaakt. En geloof me; dat waren er veel. Van iedereen vroeg ik of ze video’s wilden insturen en zelf ben ik ‘de archieven ingedoken’, op zoek naar zo veel mogelijk materiaal. Uiteindelijk is daar deze video uit gekomen, een video die laat zien hoe gek, lief en grappig je was.
 

boomer
 

LIEVE BOOMER, BEDANKT VOOR ALLES

Bedankt voor alle knuffels, voor alle enthousiaste begroetingen als ik thuis kwam, voor al je streken, voor alle keren dat je m’n kleren zeiknat maakte als ik je probeerde te douchen, voor de keren dat je stiekem bij me in bed kwam liggen, dat je eten bij me kwam bietsen, bij me op de bank kwam liggen terwijl het eigenlijk niet mocht, altijd alle stokken die ik gooide liet liggen in plaats van naar me terugbracht, voor de natte neuzen tegen m’n wang aan, voor al je domme momentjes die je had waar ik altijd ontzettend hard om moest lachen, maar vooral; dat je er zo lang bent geweest. Het waren 17 (Ja, ze was een echt oud sokje) héle mooie jaren en ik had je voor geen goud willen missen. ♥︎

Slaap zacht, lieve Boomer.

 

LIEFS, SILVANA

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *