BLOGMEETING IN TILBURG #ZJANENAN

Toen ik een paar weken geleden een berichtje kreeg van Anouck met de vraag of ik op de blogmeeting van haar en Jeanine wilde komen, hoefde ik niet heel lang na te denken. Ik vond het gelijk een ontzettend tof idee en met zulke leuke organisatrices (jeetjemina wat een woord) kon het niet anders dan héél gezellig worden. And let me tell you; héél gezellig, dat was het.

Na de datum genoteerd te hebben in mijn agenda, ging de tijd ontzettend snel. Voor ik het wist was het de dag van de meeting en sprak ik met Saske af dat we dezelfde trein zouden stappen. Ik vind dat dus altijd een dingetje he, want ja, je moet wel goed afspreken wáár in de trein je afspreekt. Ik vertelde Saske zo ongeveer waar ik zat, en terwijl ik Rotterdam binnenreed keek ik nieuwschierig naar buiten.

Terwijl de trein tot stilstand kwam keek ik naar beneden; drie keer raden wie er preciés onder mijn raampje stond! (Wauw, klinkt dit niet super romantisch?) Enthousiast zwaaiden we naar elkaar (wat er blijkbaar heel grappig uit gezien moet hebben, want zoals je in Saske haar artikel kan lezen moest er iemand nogal giechelen om onze begroeting) en we vervolgden onze reis, mét een bak patat die Saske voor me had meegenomen. Super lief! En handig, want aan avondeten had ik niet eens gedacht.

pakket1

 

EEN IETSIEPIETSIE TE VROEG

Toen we aankwamen in Tilburg, waren we binnen een mum van tijd op de plek van bestemming. Hier werden we enthousiast (en een tikkeltje verrast – want huh, ‘zijn jullie er nu al?!’. Oepsie, haha.) onthaald door Zjan & An. Dat we zo vroeg waren was eigenlijk helemaal niet erg; zo was er nog genoeg tijd om in alle rust foto’s te maken van de prachtige winkel waar de blogmeeting gehouden werd.

Ik keek mijn ogen uit, want jeetje, wat is TIEN ontzettend mooi! Je kunt er allerlei originele spulletjes vinden, van sokken tot de mooiste sieraden, you name it. Anouck en Jeanine hadden alles ontzettend leuk ingericht en neergezet, zo had iedereen een eigen plekje mét naambordje toegewezen gekregen. Wat ik heel leuk vond, is dat ze er rekening mee gehouden hadden wie elkaar nog niet kenden, aan een tafeltje zaten. Super tof!

pakket2
De linker krokodillen-haak die je rechtsboven ziet, heb ik gekocht. Ik kon het NIET weerstaan.

VEEL TE GEZELLIG

Na een tijdje kwamen ook Naomi en Laura aan, en langzaamaan druppelden de andere meiden ook binnen. Wat was het ontzettend leuk om iedereen te ontmoeten! De meesten kende ik al van hun blogs, maar zo heb ik ook een aantal totaal nieuwe leuke mensen leren kennen. Jantien, de eigenaresse van de winkel, had pompoensoep gemaakt en Anouck en Jeanine hadden gezorgd voor brood met lekker beleg. Omringd door de homemade ice-tea’s, Fentimans limonadeflesjes en gezellige gesprekken voelde het alsof ik iedereen al jaren kende.

Foto’s gepikt van Anouck, Laura en weer Anouck.

Er was een muzikant geregeld, (die toevallig nog op zoek was naar een bassist voor zijn band, en de vriend van Jeanine nog naar een band waar hij bas mocht spelen – super toevallig!) er werden foto’s gemaakt en ook hadden Jeanine en Anouck nog iets heel bijzonders voor ons allemaal. Ze hadden zelf kettinkjes gemaakt met onze voorletters erin, hoé leuk is dat?! Ook zaten ze in de mooiste doosjes ever, met onze naam erop. Echt ontzettend lief!

pakket3

Al blog ik pas een jaartje, de blogwereld heeft echt de mooiste deuren voor me geopend. Zo zat ik een aantal jaar geleden nog als stille lezer de blogs van de mensen die ik deze avond heb mogen leren kennen te bewonderen, en nu stond ik in real life uren met ze te kletsen. Ik ben echt ontzettend blij dat ik het afgelopen jaar zulke lieve, inspirerende mensen heb ontmoet, (en hopelijk nog ga ontmoeten!) het maakt me oprecht enorm gelukkig.

———————————————————————————————————————————

Daarom wil ik de lieve Zjan & An nog even extra bedanken voor de mega leuke avond, ik heb echt heel erg genoten. ♥︎ Van mij had de avond nog véél langer mogen duren (of dit moet een maandelijks dingetje worden, daar heb ik ook niks op tegen) en hij is dan ook zeker voor herhaling vatbaar! Een avond om niet te vergeten.

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *