ELLEAIME ♥︎ BLOGGERS

Alle cakekruimels zijn opgeveegd, servetten met sprinkle-print weer opgeruimd en de zelfgemaakte photobooth ligt inmiddels in de kast. De bloggersmeeting die Lisa, Saske en ik hebben georganiseerd is alweer voorbij, maar wat was het ontzéttend tof.

Het was eind oktober toen ik na de blogmeeting van Jeanine en Anouck met een heel blij gevoel de trein naar huis instapte. Wat was het LEUK. En behalve dat blije gevoel ging er ook iets anders door me heen, namelijk de gedachte ‘Ik wil dit óók een keer organiseren’. Maarja, waar? En hoe?
 

MEETING
bloggersmeeting
BLOGGERSMEETING

BLOGGERSMEETING
bloggersmeeting
 

ÉÉN GROOT KINDERFEESTJE

Die vragen werden al snel beantwoord, want in februari ging ik stage lopen bij Elle Aime. Lisa wilde graag een eigen blog opzetten, waardoor er bij mij gelijk al een lampje ging branden; want hoé leuk zou het zijn om ter ere van de nieuwe blog een bloggersmeeting te houden!? Nou, heel leuk dus. Lisa was gelijk net zo enthousiast als ik, dus zijn we als gekken gaan brainstormen. Ook besloten we Saske te vragen of ze het leuk zou vinden om zich bij de party planning committee te voegen, want extra hulp en ideetjes zijn nooit weg! Plus, Saske is super goed in het organiseren van evenementen, dus waren we héél blij dat ze ons wilde helpen.

Zo gezegd zo gedaan. We kwamen op het idee om een cake-station te maken, waar je je eigen cake kon versieren, (mega oldskool, nietwaar?) en besloten we er op het eind een mini-fotostudio aan vast te plakken voor als je je prachtige creatie vast wilde leggen. Want welke blogger wil nu géén foto maken van zijn/haar eigen versierde cake met een mooie achtergrond, perfect licht en de leukste attributen?

Daarnaast maakten we een polaroid-photobooth met props, was er plek om je eigen naamkaartje te designen en kon je graaien naar de meest gekke illustratie opdrachtjes in het grabbelmandje die op een heuse tekentafel stond. Want een Elle Aime bloggersmeeting is geen Elle Aime bloggersmeeting als er niet getekend wordt, natuurlijk.
 
bloggersmeeting

bloggersmeeting
 

EEN MEGA LEUKE GOODIEBAG

Ook niet geheel onbelangrijk; een goed gevulde goodiebag. De Zwaanshals, de straat waar Elle Aime zich bevindt, is sinds de afgelopen paar jaar echt the place to be in Rotterdam. Er zitten ontzettend toffe winkeltjes, dus leek het ons leuk als we de goodiebag konden vullen met goodies van mensen uit de straat. Zo zat er een cactus in van Opfleuren, kon je een ijsje halen bij &DesignShop en mocht iedereen een zilvere ring (!!!) ophalen bij Galerie PUUR.

Ook konden wij zelf het niet laten om nog wat in de goodiebags te stoppen, dus hebben we naar aanleiding van deze mega leuke DIY van Shifra onze eigen polaroid magneetjes gemaakt voor iedereen. Echt een aanrader, want ze zijn echt heel tof geworden! We konden het dan ook niet laten om er gelijk een paar voor onszelf te maken, hihi.
Saske is ook nog aan de slag gegaan met het button-apparaat en een katten-illustratie van mij. Hier kwamen uiteindelijk super schattige buttons uit (duh, wat doe je anders met een button-apparaat, maargoed)! Zo leuk hoe je op deze manier heel snel van een simpele illustratie iets heel speciaals kunt maken!
 
bloggersmeeting
bloggersmeeting
Een blije Chantal • HOE schattig is Nuria, de hond van Elwin & Nynke (&DesignShop)?!

 
Ik heb echt héél erg genoten van de middag en ik ben heel blij dat ik weer zo veel leuke en inspirerende mensen heb mogen ontmoeten. Van alle kanten hebben we zulke lieve en positieve reacties gehad, waaruit we hebben kunnen concluderen dat de meeting een succes was; zo leuk! Nogmaals, bedankt aan iedereen die is gekomen en het een super gezellige middag hebben gemaakt én aan Lisa en Saske; jullie zijn een dreamteam. ♥︎

 

LIEFS, SILVANA

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *