OVER MIJ

 

Mijn naam is Silvana en ik ben een 24-jarige illustrator en designer. Ik ben geboren en getogen in Den Haag, maar inmiddels woon ik in het leukste dorp van Zuid Holland; Schipluiden.

Ik ben altijd druk bezig met mijn bedrijf, StudioSilvana. Illustreren heeft al van kleins af aan een plekje in mijn hart. Ik schreef in alle vriendenboekjes dan ook steevast dat ik ‘tekenaar’ wilde worden; geen juf of zuster voor mij!

Ook ben ik gek op fotograferen, mode, creatief bezig zijn, winkelen, alles wat te maken heeft met interieur, Youtube(rs), en zo ongeveer elk  dier dat rondloopt op 4 poten. (Mocht het niet goed uitpakken met mijn toekomstplannen, dan begin ik een doggy-daycare. Echt.) Mijn liefde voor al deze dingen wil ik het liefste met iedereen delen, maar hoe doe je dat nou het beste? Precies. Met een blog.

Dat is dan ook de reden dat ik ben begonnen met SimplySilvana. De naam zegt eigenlijk al genoeg; simpelweg ik. Op mijn blog vind je artikelen over dingen die me bezighouden, die ik tof vind en wat er in me om gaat. Kortom; van alles en nog wat!


Silvana Herrebout (1993)

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *