NEW IN: TOFFE POSTER!

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie poster voor aan m’n muur. En als ik zeg een tijdje, dan bedoel ik ook een aardig lange tijd. Ze waren gewoon onvindbaar! In Londen spotte ik bij de Paperchase prachtige exemplaren, maar was dit wel heel lastig om mee terug te nemen naar Nederland. Helaasch. Dat werd verder zoeken, mijn kale muur moest nog maar even wachten.

Tot vorige week. Ik liep samen met een vriendinnetje door de Harolds (een kunstspeciaalzaak bij onze school om de hoek; we zijn daar zeer regelmatig te vinden) en jahoor. BINGO! Je zou ’t niet zeggen, maar daar lagen de mooiste posters! Harolds noemt het ‘fantasiepapier’. Nou, in mijn gedachten zag ik dit ‘fantasiepapier’ al aan een mooi plekje op mijn muur hangen. Ik heb enorm lang staan twijfelen want echt, de keuze was reuze. Ik zag zelfs een aantal preciés dezelfde posters die ze ook bij Sissy-Boy verkopen! Alleen nog ’n tikkie goedkoper. Beter kan toch niet, zou je zeggen.

 
Foto-1
 

Ik ben uiteindelijk gegaan voor een horizontale A2-poster, met een prachtige vintage print van een Indische olifant erop. Was eigenlijk ook wel voorspelbaar, want ik heb een lichtelijke olifanten-verzamelwoede waar ik al van kinds af aan mee rondloop and I have no regrets. Ze zijn gewoon zó leuk!

Ik heb ‘m eigenlijk heel simpel opgehangen, met behangerstape aan de achterkant. En zo hangt hij geloof ik wel prima. Voor die paar euro is het een fantastisch leuke manier om je muur te versieren, toch? Mocht je wel eens in Rotterdam komen, dan raad ik je aan om de Harolds eens te bezoeken voor deze toffe posters op de fantasiepapier afdeling. Je kunt natuurlijk ook gewoon een kijkje nemen in de Sissy-Boy webshop of winkel, (en dan niet alleen voor de posters, want ALLES is daar leuk. ALLES.) ook daar heb je de leukste posters voor een klein prijsje.
 

Deze posters komen allemaal van de Harolds. Die met die veren had ik al eens gespot bij Anouck en ik vond hem zo tof! Fleurt een muur gelijk helemaal op. En als je niet kunt kiezen, neem je er gewoon twee. Of drie. Want de drie posters die je hierboven ziet zijn €3,20 per stuk. Kun je toch niet laten liggen?!
 
Foto-3
 
Foto-2
 

Kortom; ik ben helemaal happy met mijn nieuwe poster! Hihi. Ik hoop jullie weer een beetje geïnspireerd te hebben en zo ja, let me know! (: Vind ik altijd leuk om te lezen.

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *