[GESLOTEN] MIJN NIEUWE BUREAUSTOEL (+ WINACTIE)

Al jaren lang stond mijn oude Ikea bureaustoel op mijn kamer. Een best wel groot, lomp, zwart ding – maar hij zat prima. Echter, dankzij het leed dat Pinterest heet (Echt waar, niét oke. De perfect ingerichte huiskamers en keukens vliegen je om de oren.) betrapte ik mezelf erop dat ik steeds vaker iets te lang aan het staren was naar mooie werkplekjes. Mét mooie bureaustoelen.

En alsof ze het wisten, kreeg ik een tijdje geleden een wel heel leuk mailtje in mijn inbox. Eyoba.nl vroeg mij namelijk of ik het leuk zou vinden om een stoel uit te kiezen uit hun webshop. Enneh, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, al helemaal niet als ik daarbij ook iets mag weggeven aan één van jullie! Maar daar straks meer over.

MEGA VEEL KEUZE

Toen ik eenmaal op de webshop aan het rondsnuffelen was, viel m’n mond open. Wat is alles móói! Van toffe hanglampen tot de gaafste tafels; Eyoba verkoopt het allemaal. Afgeleid door al het moois kwam ik uiteindelijk onder het kopje ‘stoelen’ terecht, en daar begon mijn zoektocht.

Zoals ik eerder al vertelde heb ik niet alle ruimte van de wereld, dus zo’n grote zwarte bureaustoel is dan al snel een doorn in het oog. Ik ging dus al snel op zoek naar een lichte, mooie stoel die goed bij de rest van m’n kamer zou passen. Al een tijdje ben ik verliefd op van die kuipstoeltjes, dus toen ik de Laforma Lars tegenkwam maakte m’n hart een klein sprongetje. Preciés waar ik naar op zoek was! Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken.Voor ik het wist, stond er een mega groot pakket voor onze deur. Zo snel als dat de kringloop gebeld was om mijn oude stoel op te halen, zette ik ook dit pareltje in elkaar. Een paar schroefjes vastdraaien, et voila! Daar staat ‘ie dan. Bij binnenkomst ziet mijn kamer er nu een stuk netter uit (Als er geen berg kleding ter hoogte van de Himalaya over de stoel hangt. Ik zeg het maar vast, voordat m’n moeder er een opmerking over gaat maken. Hoi mama!) en alles oogt een stuk rustiger!

Voor de portfolioavond op school had ik een mooi kleurig kleedje en een trolley gekocht. Deze kon ik mooi gebruiken om mijn geupdate werkplekje een beetje op te fleuren. Alle snoeren en stekkerblokken heb ik weggepropt in die map-opberger linksonder (Niet verder vertellen. Wel echt een tip, trouwens!) en zo ziet de boel er toch nog enigzins netjes uit. Ik houd niet van snoeren, ze verpesten alles.

WIN WIN WIN!

Van Eyoba.nl mag ik ook nog iets héél moois weggeven aan een van jullie, namelijk; deze prachtige designer serveerschaal van Lonc. Ik vind het printje echt ontzettend tof, net alsof je even in Marokko bent.

Als jij kans wilt maken, ga dan even de volgende puntjes na:
• Laat hieronder een reactie achter en vul je e-mail in in het daarvoor bestemde vakje
• Volg SimplySilvana via Bloglovin’
• Om éxtra veel kans te maken kun je me ook volgen op Twitter en Instagram en SimplySilvana.nl liken op Facebook!

De winactie loopt tot 30 november, na deze datum zal ik een winnaar gaan mailen. Spannenddd!

———————————————————————————————————————————

 

Ik hoop dat jullie allemaal mee doen, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Héél veel succes allemaal. (:

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *