SLAPEN ALS EEN ROOS • EVE SLEEP

Slaap is belangrijk, zeggen ze altijd. En daar ben ik het zéér mee eens. Ik bedoel, ik kan bijna zeggen dat het een hobby van me is. Dus toen ik een mailtje ontving van eve met de vraag of ik hun matras wilde reviewen heb ik daar niet heel lang over na hoeven denken, kan ik je zeggen.

Maar niet zómaar reviewen, nee nee. Ik heb een heuse unboxing gefilmd! Eigenlijk had je erbij moeten zijn, het was hilarisch. MAAR HEY. I did it, en het is nog best oké gelukt if I say so myself. Bekijk ‘m hieronder, en mocht je benieuwd zijn naar mijn uiteindelijke bevindingen, lees dan na het kijken van de video vooral verder.
 


Vergeet hem niet op 1080p te zetten!

 

EEN FEESTJE OM NAAR BED TE GAAN

Zoals ik in de video al vertelde; ik vind het echt een fantastisch matras. Nu ik dit schrijf heb ik er een hele week op geslapen, en ik overdrijf niet als ik zeg dat ik er naar uit kijk als ik naar bed ga. (Niet dat ik dat normaal niet deed. Maar nu nog meer, als je snapt wat ik bedoel.) Ik vind het trouwens ook oprecht jammer dat er een hoes om het matras heen moet, want ik vind het kleurtje veel te leuk!

In het begin was het best even wennen, want als Sjoerd naast me lag en zich omdraaide merkte ik daar bijna niks van! Dat is natuurlijk een positief iets, want zo wordt ik er niet wakker van ’s nachts. Ook vormt het matras steeds meer met mijn lichaam mee, dus eigenlijk ligt hij steeds lekkerder. Oh, en hij zít ook heel lekker. Ik typ dit artikel as we speak vanuit bed, want ik wil er eigenlijk niet meer uit komen.

 

eve

 

SUPER SNEL BEZORGD

In de video heb je ook al kunnen zien hoe het matras wordt aangeleverd; vacuüm verpakt, in een mooi ontworpen doos. Je hebt even wat kracht nodig, maar zelfs ík kreeg het matras zelf op mijn bed. (En ja, dat zegt wat.) Het matras werd ontzettend snel geleverd, zó snel dat ik zelfs even moest vragen of het misschien wat later kon omdat ik een weekendje weg was.

Ben je benieuwd geworden naar het concept en wil je meer weten over het matras? Kijk dan zeker even op de website van eve. Mocht je het matras nou helemaal niks vinden, (wat ik me echt niet kan voorstellen) dan kun je zelfs binnen 100 dagen je matras geheel vrijblijvend weer op laten halen door eve, vanuit je slaapkamer! Als dat geen service is, weet ik ’t ook niet meer.

 

eve

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *