REVIEW: Polette Eyewear

Het begon me op te vallen toen ik op de middelbare school zat; ik kon maar niét lezen wat de leraar allemaal op het schoolbord aan het kalken was. Een lange tijd heb ik het voor mezelf gehouden, maar na een tijdje moest ik er toch echt aan geloven. Mijn oogsterkte was nou eenmaal niet optimaal en hoe jammer ik het ook vond, die lenzen waren hoognodig.

Ik heb vanaf toen vrijwel altijd lenzen gedragen, want een bril leek me zo onhandig. Tot een tijdje geleden! Mijn lenzen drogen steeds sneller uit met dit gure weer en ik vind het tegenwoordig heerlijk om een bril op te hebben. Geen geklooi met vloeistof, gewoon af/opzetten en hoppa. Het mailtje wat ik kreeg van Polette.com kwam dan ook als geroepen. Ik heb namelijk een hele leuke kortingscode voor jullie! Lees dus snel verder.
foto-2

OVER POLETTE

Polette is namelijk een Franse opticien. Ze hebben wel meer dan 900 design monturen in de aanbieding, voor een (heel!) zacht prijsje. In augustus 2011 werd de webshop gelanceerd en binnen de kortste keren werd het bedrijf opgepikt door de media. Tegenwoordig is het een super succesvol bedrijf, wat met de dag groeit!

Wat Polette zo speciaal maakt, is dat er verder geen opticien aan bod komt. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete montuur kiezen, (wat ik nog knap lastig vond, want jeetje, ze hebben écht de leukste monturen) je sterktes opgeven et voila. Je hebt keuze uit veel verschillende opties, dus voor elke sterkte is er een mogelijkheid. Ja, ook voor jou. Vervolgens wordt jouw bril met de hand in elkaar gezet in de werkplaats van Polette; persoonlijker kan het niet, am I wrong?
foto-1
foto-3
Hierboven zie je het montuur dat ik heb gekozen, genaamd Hortensia Brown. Ik ben een beetje verliefd.

MIJN ERVARING

Ikzelf ben oprecht super tevreden met mijn bril en heb er ook al veel complimentjes over gehad! De kwaliteit is goed, ik merk geen verschil met mijn bril die ik heb via mijn opticien in Nederland. Ik heb zelf mijn sterkte opgevraagd bij mijn opticien, en vervolgens heb ik deze in kunnen vullen bij de bestelling van mijn bril. Dit ging echt veel makkelijker dan gedacht! De sterkte is precies goed, net als bij mijn bril die ik al had.

Wat ik altijd een nare bijwerking vond aan brillen, is dat ik na een tijdje last kreeg van mijn hoofd. Vaak kwam dit door de druk die uitgeoefend werd op mijn neus, of oren. Het montuur dat ik heb gekozen is erg licht en de bril is heel goed aan te passen naar hoe jij hem het liefste draagt. De neussteuntjes zijn gemakkelijk te verbuigen, zodat je je bril naar eigen hoogte kunt aanpassen. Dit vind ik zeker een pluspunt; ik heb nog steeds nergens last van gehad!

 

KORTINGSCODE

Naast brillen verkoopt Polette ook nog fantastisch leuke brillendoekjes, (zie foto hierboven; is ‘ie niet tof?) zonnebrillen en je kunt er zelfs gewoon een montuur bestellen met glazen zonder sterkte. Want hey, zonder slechte ogen wil je er natuurlijk ook hip uitzien. Daarom geef ik in samenwerking met Polette een kortingscode die goed is voor 15% korting op je bestelling.

[well type=””]
15% KORTING BIJ POLETTE.COM MET KORTINGSCODE ‘Awesome
[/well]

Veel shopplezier!

Liefs,
Silvana

 

Disclaimer: Deze bril is mij toegezonden om te reviewen.
Ik ben in dit artikel net zo eerlijk als dat ik het product zelf aan zou schaffen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *