OUTFIT OF THE DAY: AMSTERDAM

Vandaag ga ik een dagje met mijn moeder naar Amsterdam. Op de een of andere manier heb ik daar zó’n behoefte aan, even een dagje eruit. Het is de laatste periode echt ver-schri-kke-lijk druk geweest op school; het kwam me allemaal eventjes tot hier *wijst naar ver boven mijn hoofd*. Ken je dat, dat je even niet meer weet wat vrije tijd is? Dat dus.

Ondanks dat de afgelopen maand echt een soort rollercoaster was, heb ik wel veel leuke dingen gedaan. Zo heb ik meegedaan aan de BoekieBoekie illustratiewedstrijd, net als vorig jaar. Ik had nooit verwacht wéér genomineerd te worden, maar tot mijn grote verbazing; ik zit weer in de top 20! Echt suuupergaaf. Als jullie het trouwens leuk vinden, je kunt hier op mijn werk stemmen. Mij kun je linksonderaan de lijst vinden, geloof ik. Dan maak ik kans op de publieksprijs, deze heb ik vorig jaar ook in de wacht mogen slepen en dat ga ik dit jaar natuurlijk weer proberen! Fingers crossed, laat het hieronder weten als je gestemd hebt! (: Zou ik lief vinden.

Ook is de nieuwe schoolperiode ingegaan en zijn de opdrachten die we hebben gehad deze keer helemaal in mijn straatje. Ook weleens fijn, hihi. Verder heb ik mijn kamer weer eens van onder tot boven helemaal opgeruimd, vond ik een prachtige poster die mijn kamer nóg wat leuker maakt, ben ik al twee weken goed op weg met gezond eten dankzij BodieBoost (Vinden jullie het interessant om hier meer over te weten, by the way? Let me know!) en komt mijn vakantie naar Portugal steeds een stukje dichterbij. Sjoerd en ik gaan dit jaar naar Lagos, Portugal. Eeep, heb er zo’n zin in!

Maargoed, even terugkomend op de outfit van vandaag. Vroeger stond ik altijd bekend om mijn sjaaltjes. Ik had er elke dag wel eentje om, gewoon loshangend om mijn nek. Toen een vriendinnetje laatst aan me vroeg waarom ik dat eigenlijk nooit meer deed, dacht ik; ‘Ja, waarom eigenlijk niet meer?!’. Dusseh, ja. Dat is er weer een beetje ingeslopen. Het voelt best wel weer vertrouwd, haha.

OOTD2

OOTD1
Ook heb ik mijn hoedje weer helemaal herontdekt. Helaas is het echt niet te doen om hem op te hebben met dit weer, tenzij je de hele tijd met je hand op je hoofd wilt lopen. Want het wááit. Hard. Zeker bij ons hier aan de kust! Toch hoop ik stiekem op een hele vroege lente, want dan kan ik ‘m weer volop dragen. Ik heb bij de Forever21 ook alweer hele leuke exemplaren gespot, dus hopelijk loop ik die morgen tegen het lijf. Echt ontzettend tof dat er ook in Nederland eindelijk een Forever21 te vinden is. Van mij mag ‘ie snel naar Den Haag komen.

Hoedje – C&A
Gestreepte trui – Zara
Highwaisted jeans – H&M
Laarsjes – Cheap schoenenzaakje in Den Haag
Sjaaltje – Primark
Tasje – Primark
Accessoires – In deze post kun je er meer over vinden

Zo, op naar Amsterdam! Ik hoop niet te veel uit te geven, want ik ben flink aan het sparen voor Portugal. Hopelijk scoor ik dan ook alvast wat leuke zomer items, want dat is natuurlijk niet te missen als je op vakantie gaat. Laat die zon maar komen!

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *