MIJN FAVORIETE FASHIONBLOGGERS

Al sinds mijn 12e spaar ik foto’s van mooie outfits in mapjes op mijn computer. Ik heb ze nog steeds allemaal, haha! Door de jaren heen is mijn kledingstijl natuurlijk wel veranderd, maar heel veel dingen die ik tof vind zijn wel hetzelfde gebleven, super grappig om te zien. Tegenwoordig verzamel ik deze mooie plaatjes allemaal op mijn Tumblr, dus als je deze post leuk vond kun je deze ook volgen. Vandaag laat ik jullie zien wie mijn ultiéme voorbeelden zijn als het gaat om fashionbloggers!

 

MAYTE GALVEZ – MYTENIDA

Mayte komt uit Spanje en heeft een super vrolijke kledingstijl. Ze noemt zichzelf een echte ‘budget-koningin’ en moet niks weten van dure merken. Ik kan me hier helemaal in vinden, haha! Ik ben vooral gek op Mayte’s stijl omdat ze fantastisch goed is in mixen en matchen. Ze draagt de mooiste accessoires, in combinatie met kledingstukken waar ik nóóit was opgekomen. Zeker een van mijn grootste inspiratiebronnen!

 

ZOÉ – LES BABIOLES DE ZOÉ

Ohhh. Als ik naar Zoé’s outfits kijk, krijg ik altijd gelijk zin om naar Frankrijk te gaan. Deze mooie Française heeft een hele chique, stadse stijl met een eigen twist. Ze combineert de mooiste patroontjes en kleuren met elkaar, wat een super zomers effect geeft. Laat die zon maar komen.

 

BRITTANY & AMANDA SANFT

Via Tumblr kwam ik deze tweelingzusjes tegen. Helaas helaas; ze hebben geen fashionblogs, maar hun Tumblr blogs en Instagram accounts zijn een feestje om te volgen! Brittany en Amanda komen uit Amerika en hebben een super-‘bohemian’ kledingstijl. En een leuk feitje, Brittany volgt mijn Tumblr, hoe cool is dat! Ik vond het in ieder geval een hele eer. (:

 

JULIE SARINANA – SINCERELY JULES

Veel van jullie zullen Julie wel kennen. Het is echt bizar, al zou ze een vuilniszak dragen dan zou het haar nog prachtig staan! Julie’s stijl is enorm veelzijdig, je zou bijna zeggen simpel, maar haar outfits zijn ongelofelijk goed uitgedacht. Als ik haar kledingkast toch eens zou mogen lenen.. (Maar dan wel in mijn maat. Hehe.)

 

IVANA REVIC

Ivana komt uit het mooie Californië en heeft een hele toffe laid-back stijl. Lekker losjes, ik hou ervan! Ook Ivana staat werkelijk alles, van skinnyjeans tot enorme flared jeans. En ze is groot fan van hoedjes, dat is sowieso een +1. Nadat ik haar blog ontdekt had moést ik ook een hoedje hebben, haha!

 

Pff, ik heb gelijk zin om te gaan shoppen. Mij heeft deze post in ieder geval weer flink geïnspireerd, haha! Ik hoop jullie ook. (:

[well type=””]

WAT IS JOUW FAVORIETE FASHIONBLOGGER?

[/well]

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *