LONDEN WISHLIST

Ik ben een enorme laatkomer, maar ook ik loop straks voor het eerst in mijn leven door de straten van Londen. Iedereen die ik ken is al wel eens in ‘the UK’ geweest, behalve ik. Morgenochtend vlieg ik met mijn zusje en moeder naar Londen, om 4 dagen lang te gaan shoppen!
Ons hotel is in de buurt van de metrohalte Shepherds Bush. Morgen gaan we dan ook gelijk een kijkje nemen in het overdekte winkelcentrum Westfield. ’s Avonds staan de studio’s van Harry Potter op de planning! Ook echt heel leuk, zeker voor mijn zusje, die een enorme ‘Potterhead’ is.

Het leek me leuk om mijn wishlist voor Londen te laten zien. Het meeste is afkomstig van de Forever21, maar dit is eerder een leidraad voor de soort items die ik hoop te gaan scoren in Londen.

BASIC SHIRTS

BASIC-SHIRTS

Ik ben een enorme fan van loshangende shirts, het liefst met een V-hals. Lange of korte mouwen; maakt niet uit. Ik vind het ten eerste heerlijk zitten, en ten tweede is het heel makkelijk te combineren. Ik stop vaak de voorkant in mijn broek voor een nonchalant effect. Van deze dingen kan ik er echt niet genoeg hebben!

JEANS

JEANS
Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste high-waisted broek. Wat stóm dat ik daar zo lang mee heb gewacht; ze zitten heerlijk, zakken niet van je kont af en staan nog eens mooi ook! Het liefst heb ik ze tot op mijn enkels. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit in zo’n ding zou gaan lopen, maar nu wil ik eigenlijk niet meer zonder. Ik ben dus langzaam al mijn lagere broeken aan het vervangen voor hogere versies, en een donkerblauwe jeans mist nog in mijn kast.

BLOUSES


BLOUSESBlouses zijn eigenlijk onmisbaar in mijn kast. Ze staan altijd nét even wat chiquer en kunnen je outfit gelijk een hele andere uitstraling geven. De blouse uit mijn vorige outfitpost is helaas gaan rafelen, dus ik heb snel een nieuwe nodig.. De twee bovenstaande vind ik echt prachtig, ze zijn net iets anders dan anders.

SCHOENEN

SCHOENEN
Ook wil ik in Londen graag een paar enkellaarsjes scoren. Chelsea boots staan al heel lang op mijn wishlist, maar ik kan het perfecte paar maar niet vinden! Ook Sendra’s wil ik al héél lang graag kopen. Deze handgemaakte cowboylaarzen gaan jaren mee, alleen zijn ze daarom best prijzig. Ooit hoop ik een paar in bezit te hebben!

COMFY SWEATERS & VESTEN


SWEATERS&VESTEN
Je ziet ze weer overal; sweaters! Het is dan ook wel echt weer ‘sweater weather’, dus er is niets fijners dan lekker onder je deken wegkruipen in een veel te grote trui. Ik heb er eigenlijk helemaal niet veel in mijn bezit, omdat ik ze vaak veel te kriebelig vind. Hopelijk zijn er in Londen lekkere zachte te vinden!

Het is inmiddels alweer 22:00 en ik moet nog inpakken, dus ik ga maar eens afronden denk ik hihi. Ik hoop dat jullie het tof vonden om mijn wishlist te zien. Als ik terug ben komt er sowieso een post waarin ik al mijn aankoopjes ga showen, dus stay tuned! Oh en, mochten jullie nog tips hebben qua shoppen/eten/enz. als het om Londen gaat; let me know. :)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *