FAVOURITE FRIDAY: Sieraden


 

Al sinds ik klein ben, ben ik gek op accessoires. Ik liep altijd wel rond met iets om, of het nou iets om mijn nek was (Ik heb echt jáááren lang een tattoo choker gedragen. Zo grappig om te zien dat ze nu weer helemaal in zijn!), een ring die ik van mijn oma had gekregen of een armbandje.

Aangezien ik praktisch elke dag dezelfde kettingen omheb, lijkt het wel of ze een soort kenmerk van me geworden zijn. Toen ik laatst aan een klasgenootje vroeg wat nou écht ‘typisch Silvana’ is, antwoordde ze gelijk met ‘Je sieraden!’.

De reden dat accessoires zo belangrijk voor mij zijn, zijn de herinneringen die eraan vast zitten. Elke keer dat ik op vakantie ga, neem ik wel iets mee wat ik bij me kan dragen. Zo denk ik altijd terug aan de mooie momenten die ik heb gehad.  (:

Ook heb ik sieraden met minder sentimentele waarde hoor, haha. Wat voor mij echt ‘the place to be’ is om sieraden te scoren, is toch wel Ebay. Dat hebben jullie vast wel gemerkt, als je m’n video hebt bekeken. Kuch. Het is een beetje een guilty pleasure van me, maar ik kan echt uuuren zoeken naar de mooiste ringen, kettingen of armbandjes. En het liefst voor zo min mogelijk. Velen vragen hoe ik er toch op kom, dus bij deze heb ik een lijstje met mijn favoriete tags voor jullie! (Terwijl ik de tags aan het opzoeken ben, heb ik alweer een leuke ring gekocht. Oeps.)
 

• Tibetan ring / bracelet / necklace
• Ethnic ring / bracelet / necklace
• Amulet ring
• Nepalese ring / bracelet / necklace
 

Liefs,
Silvana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *