DIY: WANDREK DECORATIE

 
Al járen lang was ik aan het twijfelen over wat ik met die lege muur in mijn kamer wilde doen. Fotolijstjes? Meh. Zonde, dan moeten er zoveel gaten geboord worden. Posters en illustraties ophangen met plakband dan? Hm. Nee, straks scheuren ze nog. Maar ineens had ik het.

Toen ik vorige week door een van mijn favoriete blogs TheLifeFactory aan het scrollen was, kwam ik deze D.I.Y. tegen. Het is dat ik het artikel om 11u ’s avonds tegenkwam, anders was ik gelijk naar de Ikea gereden. Hoé leuk is dit wandrek?! Ideaal voor in mijn kamer; Er hoeven maar gaatjes in de muur, en ik kan alles wat op het wandrek komt te hangen altijd veranderen.

 

MIJN RESULTAAT

Uiteindelijk heb ik mijn wandrek gekocht bij de GAMMA. Oorspronkelijk was het idee om net als TheLifeFactory een verzinkt wandrek te scoren, maar deze heb ik niet kunnen vinden. Ik ben gegaan voor een wit geplastificeerd rek, wat ook super mooi staat! Ik heb (ofnouja, eigenlijk mijn vader, hihi) het wandrek afgezaagd met een ijzerzaagje, tot hij 16 hokjes bij 12 hokjes was. Dit is voor mijn muur de ideale grootte.

 

1


7

2

4

5

 

WAT HEB JE NODIG?

Alle benodigdheden (behalve het rek zelf) heb ik bij de Ikea vandaan. Bij deze een lijstje van wat ik heb gebruikt:

Fejka kunstplant
Asker bakje
10 Bygel S-haken
Fintorp bakje
Bygel draadmand

Voor nu heb ik hem opgefleurd met onder andere een leuke illustratie van Bonny, een kaartje van de Flow Weekly, een gedichtje van Mireille, wat kettingen en een mooi ijzeren plaatje die ik kocht in Londen. Wie weet hangt er volgende week wat anders; kan gewoon.

Ik ben echt mega blij met mijn wandrek! Echt een pluspunt dat je hem gewoon elke keer weer opnieuw kunt aankleden. Alle credits voor deze D.I.Y. gaan vanzelfsprekend naar TheLifeFactory; bedankt voor het delen van dit fantastische idee. :)

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *